Velkommen til et univers for nysgerrige kvinder med hang til grin, genkendelse, glæde & grublerier!

Vi kvinder vil jo ...

Gerne inspireres, snakke om tingene og ofte også gerne lige gå dét spadestik dybere!

 

Egentlig både, når livet driller og vi er max udfordrede - Hvad gør andre? Hvordan kommer jeg selv udenom, igennem eller videre?

 

Men faktisk i lige så høj grad, når noget er spændende eller når andre på denne hersens helt ud-af-boksen-agtige måde har grebet ting fuldstændig anderledes, kreativt an!

​​

Dét optager mig ... livet ... fortællinger om livet ... og dét kommer der meget mere af, når jeg pr. 1. januar 2021 inviterer dig indenfor i HELE dét univers, jeg så længe har gået og glædet mig over!

Du er for nu velkommen til at følge mig både på Instagram og Facebook (@givdigtid), hvor jeg løbende opdaterer - Jeg GLÆDER mig til alt, hvad der kommer til os ...

På snarligt gensyn, Lene Marie

Klub Kvindeliv

Fordi vi, kvinder, simpelthen kan være SÅ sjove, omsorgsfulde, nysgerrige og kreative - vi er slet ikke så forskellige, som vi måske lige tror ... og hey, dét skal vi da samles om!

Waterside Women

Jeg har længe haft en drøm om at klubbe med alverdens skønne kvinder om livets vigtige fortællinger - dét inkluderer gennemgribende glæde, storslået latter, overvældende beundring, voldsom motivation og masser af fortællinger, der nærmest uundgåeligt kommer til at vække genkendendelse for en stor del af os.

Beautiful Women

Coaching, der

kigger fremad!

Jeg samtaler med kvinder over hele verden ...
Stresscoaching

Når du ikke længere genkender og heller ikke kan hjælpe dig selv!

Online produkter

Helt personlige, hvor og hvornår det passer dig (både DIY & DWU)!

Samtaler om livet!

Vi KAN faktisk skabe mirakler på blot 3 timer (endda over telefonen)!

Kommende begivenheder

 • Hvordan ved jeg, at jeg har stress?
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Lad mig fortælle dig lidt om stress ... om hvordan du opdager den, om hvordan den kan "se" ud og om hvordan du kommer videre med en følelse af kontrol, ro og tro på en ny start ... Vi tager det stille og roligt og du kan efterfølgende stille evt. spørgsmål.
 • Tilbageblik - Hva' kan 2020 brugs til?
  Time is TBD
  Webinar - et kig frem, men først tilbage.
  Time is TBD
  Webinar - et kig frem, men først tilbage.
  Rigtig tit hører jeg, at 2020 har været et helt igennem forfærdeligt år! Altså, jeg skal være den første til at sige, at det heller ikke har været nemt for mig, men uanset har vi jo altså overlevet og lige præcis i dét faktum, ligger der en helt enorm styrke - Dén er værd at kigge på ;o)
 • Klub Kvindeliv - Skal du ikke med?
  Time is TBD
  Webinar - Fællesskab, når det er bedst.
  Time is TBD
  Webinar - Fællesskab, når det er bedst.
  Vi kvinder har en hel del til fælles, altså hvis vi tør dele helt åbenhjertet ... Det tør vi i "Klub KvindeLiv", hvor du inviteres indenfor i et fællesskab af skønne kvindeligheder og masser af inspirationer - Det bliver SÅ ladylike. Er du nysgerrig?