roadtripping

Vi KAN faktisk

skabe mirakler på

blot 3 timer!

Hvad er så coaching?

Kan du huske Spørge-Jørgen? Sådan en lille fyr med enormt mange nysgerrige spørgsmål i sit hoved.

Det er faktisk lidt dét, en dygtig coach er - Så dét er jeg! Én, der stiller nysgerrige spørgsmål og som på den måde hjælper dig med at se og indse dét, som kun DU ved ... om dig, dine drømme, begrænsninger og løsningsmuligheder.

Jeg sætter en ære i at skabe det, der kaldes en "tilpas forstyrrelse" i dine tankerækker ... stor nok til at gøre en forskel og lille nok til at du smiler, når vi skilles.

Du kan forvente, at vi altid arbejder i samme retning mod målet (hvad end dét er), du kan også regne med at jeg er empatisk, hjælpsom, omsorgsfuld, kreativ, ærlig, men samtidig også at jeg kan være lidt halvprovokerende, hvis behovet er der.

20429926_10213385714826888_4155382909865

Jeg gik og tumlede med mine “start-selv planer” og talte tilfældigvis med Lene, som jeg ikke kendte på det tidspunkt, ved et socialt arrangement. Hun var utrolig venlig og meget inspirerende og jeg tog med stor glæde imod tilbuddet om at fortsætte snakken med hende nogle dage senere.

 

Hos Lene fik jeg en virkelig kvalificeret sparring og hun hjalp mig til at kunne stille skarpt på det, som var vigtigt for mig. Hun introducerede mig også for andre inspirerende mennesker og var ret vigtig i min proces.

 

Hos Lene får du et meget kvalificeret og positivt boost.

Glem alt om ...

Coaching og personlig udvikling i det hele taget, hvis ikke kemien er der!

 

I min optik er det fuldstændig lige meget, hvor dygtig en coach, du end får fingrene i eller hvor skarp og reflekterende, du selv er, for uden kemi, ingen tillid, og uden tillid, ingen ærlighed, og uden ærlighed ... Ja, så snyder du givet vis dig selv til en langvarig og måske endda temmelig afvigende proces.

En dygtig coach VED dette og vil altid melde klart ud (måske endda henvise dig til en anden dygtig coach-kollega). Det er grunden til, at du et utal af steder her på siden opfordres til at ringe for en uforpligtende snak - Jeg bruger gerne tiden på at fornemme vores kemi og jeg giver dig gerne en chance for at gøre det samme. Det gør mit arbejde meningsfuldt og givende, at gøre indsatsen og samle på tilfredse kunder ... og skabe små mirakler i hverdagen.

12642468_10208030960189978_3271852192320

Lenette Munck Duelund

Du er en varm person med hjertet på rette sted! Da jeg var allermest presset, formåede du at hive mig op af det sorte hul, hvor jeg for alvor sad fast i forvirring og modløshed. Du gjorde det med korte samtaler en gang om ugen og det var intet mindre end fantastisk for mig. Det var både trygt og fortroligt og så gav det mig håb, mulighed for accept og samtidig dermed handlekraften tilbage. Du har en stor empati, du kan lytte med et særligt nærvær og du har givet mig nogle redskaber til at komme videre fra et liv, der i perioden var fyldt med problemer, jeg ikke nødvendigvis selv var herre over. 

 

Tak for lyset, Lene !!

Hvorfor coaching?

Fordi du med en coach har en enestående mulighed for at være DIG!

Din coach er hverken din ven eller din søster - Din coach er ingenting ... og alting i en særlig sammenhæng.

Din coach arbejder under tavshedspligt og rynker aldrig på næsen, som måske dine nærmeste (i dybeste fortvivlelse) kan finde på, fordi de er vidne til, at du sidder i saksen, som du har gjort mange gange før.

Coaching kan tage udgangspunkt i både noget helt privat, men også i noget arbejdsrelateret ... Coaching er udvikling, forandring og bevægelse og det kan være følsomt, sjovt, hårdt, spændende, kreativt osv. Intet er rigtigt og intet forkert -- Vi er forskellige i vores præferencer, heldigvis, så coaching skal "skræddersys", så du kan føle dig tryg og tilgodeset, uanset det er drømme, planer, behov, mål eller ønsker, du går og tænker på at komme videre med?

 • Nogle har brug for én eneste snak, andre har brug for lidt mere.

 • Nogle foretrækker korte samtaler, andre har brug for tid til at både tænke og mærke efter.

 • Nogle tænker i projekt ("pakker"), andre i proces ("abonnementer")  

nadia.jpg

Lene er en utrolig imødekommende kvinde og hun er altid smilende. Hun er empatisk, begavet og meget engageret i sit job.

Lene har hjulpet mig igennem en krise, jeg havde og hun hjalp mig til at træffe det helt rette valg - faktisk det bedste valg i mit liv!

Man er altid glad, når man har talt med Lene, så kan det jo ikke være bedre, vel ?

Det bedste til dig, Lene

Kommende begivenheder

 • Hvordan ved jeg, at jeg har stress?
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Lad mig fortælle dig lidt om stress ... om hvordan du opdager den, om hvordan den kan "se" ud og om hvordan du kommer videre med en følelse af kontrol, ro og tro på en ny start ... Vi tager det stille og roligt og du kan efterfølgende stille evt. spørgsmål.