watch-828848_1920.jpg

Om Lene

Oprindeligt uddannet speditør, fordi sprog faldt mig nemt og der var fart over feltet internationalt.


Efter et ophold i München blev jeg markedsøkonom og eksportmerkonom, fordi udlandet og international handel og masser af sproglig kommunikation trak i tankerne.


Jeg blev dog hjemme, efter jeg blev færdig og blev siden ansat som IT-supervisor, area export manager, salgs- og projektkoordinator og en hel masse andet, jeg dengang syntes var spændende.


Et stresssammenbrud for ca. 16 år siden skabte drømmen om at hjælpe såvel mig selv som andre med både stress og personlig udvikling. Jeg er således certificeret og eksamineret stresscoach, systemisk coach, konflikt coach, business/life coach, mastercoach i personlig effektivitet (planlægning), er trivselsrådgiver, kostvejleder, supervisor i mad og følelser, mindfulness instruktør og under uddannelse til skyggevejleder.

Jeg glæder mig til alt, hvad fremtiden bringer og jeg glæder mig i særdeleshed over, at du er landet her!

20707932_10211975550598636_5528201989797

"Er du et sted i dit liv, hvor du behøver en hjælpende hånd, guidet med empati, indsigt og hvor du rykker dig personligt, kan jeg varmt anbefale Lene. Hun coacher dig på bedste vis, og giver dig brugbare redskaber i et sprog, du kan forstå.


Jeg er dybt taknemmelig for jeg mødte Lene, da jeg var i en svær periode i mit liv. Vi havde straks en rigtig god kemi, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende!


Og så elsker jeg hendes illustrationer - Tusinde tak Lene!


Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv".

Rikke Risom Albæk