Image by Priscilla Du Preez

Velkommen til dig ...

Livets faser byder, som bekendt, på forskellige glæder og udfordringer - Mit udgangspunkt er oprigtigt at støtte dig på begge fronter gennem samtaler samt forskellige varianter af online inspirationer.


Jeg er selv i en fase, hvor det faste job, gennem de seneste 4 år, igen er blevet udskiftet med et liv som selvstændig og dét er en kæmpe glæde, ovenpå et hårdt år 2020 med sygdom i familien. 

For de som kender mig fra tidligere, er det ikke nogen hemmelighed, at jeg gennem årene har hjulpet mindst lige så mange mænd, som kvinder ... MEN, en side skal have et rent udtryk, så jeg har denne gang valgt en mere feminin tilgang samt dermed en mere målrettet indsats ift. kvinder.

Giv dig tid er mit motto, så kig dig omkring og se, hvordan DU kan inspireres, hvor du er i livet lige nu.

De varmeste hilsner, Lene Marie

Kvinder ved vandet

Klub Kvindeliv

Fordi vi kvinder, simpelthen kan være SÅ sjove, omsorgsfulde, nysgerrige og kreative - vi er faktisk slet ikke så forskellige, som vi måske lige går og tror ... og hey, dét skal vi da samles om!

Jeg har længe haft en drøm om at klubbe med alverdens skønne kvinder om livets vigtige fortællinger. Dét inkluderer gennemgribende glæde, storslået latter, overvældende beundring, voldsom motivation og masser af fortællinger, der nærmest uundgåeligt kommer til at vække genkendendelse for  ... ja ok, bare kvinder helt generelt.

roadtripping

Coachingsamtaler

Jeg samtaler med kvinder over hele verden ...

Coaching kan hjælpe dig stille skarpt på din livskvalitet - Er der drømme, planer, behov, mål eller ønsker, du går og tænker på at komme videre med? Så lad mig hjælpe med at fjerne stopklodserne på din vej.

Det kan både handle om noget privat, men også noget jobrelateret - Du bestemmer. Jeg er den, der stiller spørgsmål og hjælper dig med at se eller indse dét, som kun DU (allerede) ved ... om dig selv, dine drømme, begrænsninger og ikke mindst muligheder.

Første skridt er alt du behøver nu!

Jeg har tidligere haft et forløb, der hed "Kunsten at stresse" ... Det lyder måske umiddelbart ikke, som noget folk ville købe (eller forstå), men dét var det, for stress er ikke udelukkende skidt.

Stress har et blakket omdømme, ja, men jeg kan hjælpe dig til at forstå din stress, til at håndtere den, lære af den og slippe den - Dét er noget, jeg brænder for og jeg har gjort det i årevis.

stressede kvinde

Stresscoaching

Stresscoaching

Når du ikke længere genkender og heller ikke kan hjælpe dig selv.

Online produkter

Helt personlige, hvor og hvornår det passer dig (både DIY & DWU).

Coachingsamtaler

Vi KAN faktisk skabe mirakler på blot 3 timer (endda over telefonen).

Kommende begivenheder

 • Hvordan ved jeg, at jeg har stress?
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Lad mig fortælle dig lidt om stress ... om hvordan du opdager den, om hvordan den kan "se" ud og om hvordan du kommer videre med en følelse af kontrol, ro og tro på en ny start ... Vi tager det stille og roligt og du kan efterfølgende stille evt. spørgsmål.