Kontakt mig

Tusind tak for din besked, du hører fra mig snarest.

De bedste hilsner, Lene

151972637_524410155204246_85860622103113

Modgang giver styrke!

... og nu er det altså ikke for at sygne hen i offerrollens klagesang, men jeg HAR været dér (i modgang), helt bestemt og heldigvis, for det har givet mig indsigter, som ikke kan købes for penge og så har det helt sikkert også givet mig en særlig rummelighed.

Jeg tror på energien i at hjælpe, hvor og når jeg kan og jeg elsker at være med i meningsfyldte fællesskaber og formål. Jeg støtter Kræftens Bekæmpelse, Scleroseforeningen og Dyrenes Beskyttelse. Jeg er bloddonor og organdonor og en dag vil jeg være vågekone - for dét er betydningsfuldt for mig.

Stress har gennem årene været mit hjertebarn! Det giver mig stor glæde at arbejde konstruktivt med stressramte både gennem forløb, men også som frivillig stressekspert og aktiv rådgiver, hvilket jeg gennem årene har været og igen er på Stresstelefonen.dk, Stresslinien.dk og som noget helt nyt også i Facebookgruppen "Gratis stresshjælp".

20707932_10211975550598636_5528201989797

Er du et sted i dit liv, hvor du behøver en hjælpende hånd, guidet med empati, indsigt og hvor du rykker dig personligt, kan jeg varmt anbefale Lene. Hun coacher dig på bedste vis, og giver dig brugbare redskaber i et sprog, du kan forstå.


Jeg er dybt taknemmelig for jeg mødte Lene, da jeg var i en svær periode i mit liv. Vi havde straks en rigtig god kemi, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende!


Og så elsker jeg hendes illustrationer.

 

Tusinde tak Lene!

Coach & stressekspert

Oprindeligt uddannet speditør, fordi sprog faldt mig nemt og der var fart over feltet internationalt.


Efter et ophold i München blev jeg markedsøkonom og eksportmerkonom, fordi udlandet og international handel og masser af sproglig kommunikation trak i tankerne.


Jeg blev dog hjemme, efter jeg blev færdig og blev siden ansat som IT-supervisor, area export manager, salgs- og projektkoordinator og en hel masse andet, jeg dengang syntes var spændende.


Et stresssammenbrud for ca. 16 år siden skabte drømmen om at hjælpe såvel mig selv som andre med både stress og personlig udvikling. Jeg er således certificeret og eksamineret stresscoach, systemisk coach, konflikt coach, business/life coach, mastercoach i personlig effektivitet (planlægning), er trivselsrådgiver, kostvejleder, supervisor i mad og følelser, mindfulness instruktør og under uddannelse til skyggevejleder.

Jeg glæder mig til alt, hvad fremtiden bringer og jeg glæder mig i særdeleshed over, at du er landet her!

48190385_10157063034325625_1953142721522

Jeg har haft den store fornøjelse at uddanne mig til Kostvejleder på samme hold som Lene.

 

Lene er til dato en af de mest omsorgsfulde - og indsigtsfulde - mennesker jeg har mødt. Hun forstår at se gennem dine mønstre og vejlede på en så omsorgsfuld måde, at du ønsker at hun var din bedste ven.
 

Alle det kommer hendes vej er heldige og jeg kan kun anbefale dig at tage fat i hende, hvis du bakser med udfordringer af en eller anden slags!

Kontakt mig

Jeg er en indlevende sjæl og jeg hjælper derfor rigtig gerne, hvor jeg kan - ikke ukritisk dog, for jeg er også en privat person, der værner om min tid, for at passe på mig selv og min familie.

Jeg er VIRKELIG stor fan af sms'er og det er nok også den hurtigste måde, du får fat på mig, hvis ikke du ringer til mig i dagtimerne på 249 11 294.

 

Herunder finder du yderligere en mailformular, brug den endelig, hvis du har brug for at fortælle eller spørge mig om noget, der ikke er huhej akut - Jeg svarer dig hurtigst, det lover jeg.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og ønsker dig for nu en fortsat dejlig dag, Lene