Stressed Woman

Stresscoaching ...
Når du ikke genkender og heller ikke kan hjælpe dig selv længere!

Hvad er stress?

Stress er en overbelastning af dit system både fysisk og psykisk.

I de fleste tilfælde handler det om, at du har været for stærk, for længe (!!!).

 

Når dét er blevet hverdag, er du over tid blevet "fartblind" og dét er farligt for dit helbred på sigt. 

 

Derfor siger kroppen fra og den gør det tit på en meget angstprovokerende, voldsom og særdeles afmægtig måde, hvilket er præcis hensigten for at få dig til at stoppe op, erkende samt ændre kurs.

Jeg har hjulpet stressramte gennem en lang årrække og har bemærket at særligt mennesker med egenskaberne af: stor ansvarsfølelse, faglig stolthed, engagement og medmenneskelig omsorg (kort sagt de, der gerne går dén ekstra mil for fællesskabet og resultaterne, men som glemmer sig selv undervejs) er præcis de, som bliver "fartblinde" og syge af stress - det er en skam for den enkelte, arbejdspladsen og ikke mindst for vores ganske samfund.

Genkender du noget udfra dén tanke?

susi.jpg

Susi Manuela Clermont Edrén

Jeg er blevet guidet i et roligt tempo til at forstå, hvad det er i mig, der får mig til at stresse. Jeg har fået en god forståelse for, hvad jeg kan og skal gøre for at bryde dette. Den forståelse er jeg selv kommet til med hjælp fra min coach. Hun har ikke bare fulgt en fast slagplan, men har gjort plads til mig, mine behov og spørgsmål. Jeg har fået et "anti-stress kørekort" - nu skal jeg praktisere det og blive rigtig god til at bruge det, så jeg oplever færre og færre situationer, som kan tangere stress og jeg er allerede rigtig godt på vej. Jeg er gået fra at være vild bange for at skulle stoppe forløbet. Angst for at skulle slippe min coach og stå på egne ben, til nu at føle mig total rustet til selv at tage vare på mig selv og bruge de redskaber, hun har lært mig.

Forløbet til dig, der ...

Oplever daglige symptomer på stress, fx. manglende overblik, uro og glemsomhed:

  • Er bevidst om, at stress smitter dem du omgås, fx. kolleger, børn og partner.​

  • Bekymrer dig om konsekvenserne af stress på langt sigt, fx. angst og depression.

På forløbet lærer du bl.a.:

  • At læse og forstå dine egne unikke stresssignaler. Hvad og hvornår udløser DU stress-hormoner og hvordan handler du hensigtsmæssigt forebyggende i situationen.

  • At blive bevidst om samt håndtere dine personlige temaer, fx. perfektion, selvværd, svært ved at sige fra, særligt høj ansvarlighed og behov for kontrol.

  • At oparbejde en robusthed, leve livet fra et nyt udgangspunkt og skabe balance i forhold til dine inderste ønsker og værdier.

heidi.jpg
Heidi Risgaard Frederiksen

Du har givet mig SÅ meget lyst til livet og mod på at komme videre! De værktøjer, jeg har fået af dig og alle dine gode råd, startede med at virke allerede efter første samtale.

Din måde at fortælle ting på, din grundighed, alt den skønne energi du tog med dig, dit søde, smilende væsen ... jeg fandt hurtig tryghed, tillid samt roen sammen med dig og glæder mig nu over at vide, hvad der virker og ikke virker for mig.

Genkender du noget?

  • Fornemmer du generelt uro i kroppen ? Svært ved at slappe af?

  • Mærker du jævnligt trykken for brystet / vejrtrækningsproblemer?

 

  • Oplever du ofte problemer med hovedpine / synsforstyrrelser?

 

  • Vågner du hyppigt om natten eller har du svært ved at falde i søvn?

 

  • Føler du dig tit glemsom, energiforladt eller trist uden grund?

Happy Traveler

Anonym (Foto lånt)

Lene hjalp mig igennem en rigtig svær tid efter endt barsel med mit første barn. Jeg kæmpede med at slå til hjemme og på job og blev ramt af stress, både psykisk og fysisk. Jeg startede faktisk hos en psykolog, men det var bare ikke mig, så i stedet fik jeg igennem mit job mulighed for at komme til coach - Lene.

Jeg var skeptisk, fordi jeg ikke havde erfaring med coaching, og jeg havde måske også tvivl om, hvorvidt hun kunne hjælpe mig, når en psykolog ikke kunne. Men det må jeg bare sige, hun gjorde.

Gennem samtaler og “hjemmeopgaver” kom jeg relativt hurtigt på ret kurs igen. Lene hjalp mig med mit livssyn, selvkærlighed og ikke mindst evnen til at kunne sige pyt og fokusere på de ting, som betyder noget for mig. Og det har gjort en kæmpe forskel for mit liv lige siden.

 

Alle de gode værktøjer jeg fik, er stadig med mig i rygsækken hver dag, og de sørger for at jeg ikke ryger ind i gamle dårlige vaner, selv her efter jeg er blevet mor igen. Det er en gave for livet at komme i Lenes hænder. Jeg kan klart anbefale det!

Sådan slipper du stressen!

Du og jeg skaber fokus omkring dig og dine udfordringer. På blot 3 måneder forandrere vi hele sceneriet!

Forløbet lærer dig, hvad DU har brug for at vide om stressens væsen. Det afhjælper din stress samt som noget af det allervigtigste ... det forebygger stress fremadrettet. Du vil mere detaljeret opleve: 

En grundlæggende forståelse - en ny strategi

Vend din situation, oplevelser og symptomer til en gave

Fysiske/mentale redskaber til afstressning

Slip stressen og styrk din identitet - Teori, praksis og øvelser

Ny adfærd fordrer nye positive tankemønstre

Styr og styrk dine indre stemme og slip bekymringerne

Det langsigtede perspektiv - din fremtidssikring

Kend dine mål og værdier - Prioriter og planlæg målrettet

Et fokusskift, der sætter dig i centrum

Lær om valg, selvledelse og om at sige til og fra

Forløbet sætter dig i stand til at fortsætte dit liv med en ny selvrespekt, nye konstruktive indsigter foruden naturligvis en væld af nye værktøjer og strategier af forebyggende karakter. 

Happy Woman

Anonym (Foto lånt)

Den søndag hvor jeg ringede, havde jeg det bare rigtig skidt (det har jeg også haft indimellem gennem forløbet, men slet ikke på samme måde). Jeg er nu blevet meget bedre til at mærke efter og ta' det roligt, selv om det kan være svært at lære og tænke på en anden måde.

Har ikke prøvet andre, men mener helt sikkert, at du, Lene er den bedst. Du har bare været utrolig god til at takle mig, så jeg kan ikke sige det nok, hvor glad jeg er, for at det er dig, som har hjulpet mig gennem dette forløb. ​

For ca. 17 år siden ...

Jeg har selv haft stress. Det er længe siden, men jeg er stadig obs på det der var, det der skal være og alt det, der gerne må komme ... til mig.

 

Når jeg ser tilbage på tiden, hvor min hverdag og verden sejlede, husker jeg det bestemt, som en tid, jeg helst havde revet ud af kalenderen, alligevel er jeg ikke et sekund i tvivl - Jeg havde brug for stress!

Stress var et mega "wake up call" der ændrede min person, mine tankemønstre og helt sikkert også måden jeg agerer på i dag. Dét skulle til, for at jeg kunne lære at passe godt på mig selv. Jeg siger ofte, at min version 2.0 er bedre, mere hel og harmonisk, end som jeg var før.

Jeg ved jo godt, at det er mægtig provokerende at sige, hvis du sidder lige nu med trykken for brystet, tårer i øjnene og kun en halv nats søvn, men jeg kan hjælpe dig til at se, at det kan blive præcis på samme måde for dig, som det heldigvis blev for mig.

Lene Marie, version 2.0

Woman in Pain

SÅ er det nu, hvis du vil gøre en reel forskel for dig selv og de omkring dig.

Start dit forløb i dag.

Hvis du er virkelig stressramt, er det helt essentielt, at situationen tages alvorligt og at der sættes ind hurtigst muligt med en gennemgribende indsats ... men det er ikke altid, det tunge skyts skal tages frem.

Det er selvfølgelig naturligt at frygte det værste, når pludselig fysikken og/eller tankerne går helt berserk og det er som oftest også sådan, at folk vælger at køre et skræddersyet stressforløb, for at få den rette hjælp ift. at genfinde balancen.

Men der er undtagelser, for nogle gange er det nok at tage nogle enkelte rigtig gode snakke, for at få ryddet op i en aktuelt stressende situation.

Er du i tvivl, er du aldrig BEDST stillet i forhold til at træffe en beslutning, en VIGTIG beslutning! Derfor:​

1. Ring for en uforpligtende snak!

2. Sov evt. på mulighederne!

3. Vælg nu den bedste løsning for dig!

For at deltage i et 3 måneders stressforløb, skal du kontakte mig.

Forløbet er individuelt skræddersyet til dig og koster kr. 6.300,- inkl. moms (Prisen er kun for privatpersoner).

Grundet Coronahensyn/samfundssind tilbydes forløbet i en online version til blot kr. 5.000,- inkl. moms.

 

Beløbet overføres til min konto efter faktura, som jeg sender via mail og SÅ er vi igang - Stort tillykke!

106581532_10223867128371243_718055006267

Jeg mødte Lene på et meget svært tidspunkt i mit liv ... Det blev også mit vendepunkt!

Lene så mig og min kerne og med største empati og menneskelige indsigt fik hun mig til at finde den kerne. Den dag i dag bruger jeg mange af de redskaber Lene gav mig. For der skal lige justeres engang imellem.

 

Tusind tak Lene!