watch-828848_1920.jpg

Muligheder er der nok af ... spørgsmålet er bare hvad DU har lyst til/behov for?

Modgang giver styrke!

... og nu er det altså ikke for at sygne hen i offerrollens klagesang, men jeg HAR været dér (i modgang), helt bestemt og heldigvis, for det har givet mig indsigter, som ikke kan købes for penge! og så har det helt sikkert også givet mig en særlig ny rummelighed!

Jeg tror på energien i at hjælpe, hvor og når jeg kan og jeg elsker at være med i meningsfyldte fællesskaber og formål. Jeg støtter Kræftens Bekæmpelse, Scleroseforeningen og Dyrenes Beskyttelse. Jeg er bloddonor og organdonor og en dag vil jeg være vågekone - for dét er betydningsfuldt for mig!

Stress har gennem årene været mit hjertebarn og det giver mig stor glæde at arbejde konstruktivt med stressramte både gennem forløb, men også som frivillig stressekspert og aktiv rådgiver, hvilket jeg gennem årene har været på både Stresstelefonen.dk og på Stresslinien.dk.

20707932_10211975550598636_5528201989797

Er du et sted i dit liv, hvor du behøver en hjælpende hånd, guidet med empati, indsigt og hvor du rykker dig personligt, kan jeg varmt anbefale Lene. Hun coacher dig på bedste vis, og giver dig brugbare redskaber i et sprog, du kan forstå.


Jeg er dybt taknemmelig for jeg mødte Lene, da jeg var i en svær periode i mit liv. Vi havde straks en rigtig god kemi, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende!


Og så elsker jeg hendes illustrationer.

 

Tusinde tak Lene!

Coach & stressekspert!

Oprindeligt uddannet speditør, fordi sprog faldt mig nemt og der var fart over feltet internationalt.


Efter et ophold i München blev jeg markedsøkonom og eksportmerkonom, fordi udlandet og international handel og masser af sproglig kommunikation trak i tankerne.


Jeg blev dog hjemme, efter jeg blev færdig og blev siden ansat som IT-supervisor, area export manager, salgs- og projektkoordinator og en hel masse andet, jeg dengang syntes var spændende.


Et stresssammenbrud for ca. 16 år siden skabte drømmen om at hjælpe såvel mig selv som andre med både stress og personlig udvikling. Jeg er således certificeret og eksamineret stresscoach, systemisk coach, konflikt coach, business/life coach, mastercoach i personlig effektivitet (planlægning), er trivselsrådgiver, kostvejleder, supervisor i mad og følelser, mindfulness instruktør og under uddannelse til skyggevejleder.

Jeg glæder mig til alt, hvad fremtiden bringer og jeg glæder mig i særdeleshed over, at du er landet her!

48190385_10157063034325625_1953142721522

Jeg har haft den store fornøjelse at uddanne mig til Kostvejleder på samme hold som Lene.

 

Lene er til dato en af de mest omsorgsfulde - og indsigtsfulde - mennesker jeg har mødt. Hun forstår at se gennem dine mønstre og vejlede på en så omsorgsfuld måde, at du ønsker at hun var din bedste ven.
 

Alle det kommer hendes vej er heldige og jeg kan kun anbefale dig at tage fat i hende, hvis du bakser med udfordringer af en eller anden slags!

Penge er et byttemiddel til at få opfyldt dine behov og ønsker og ... 

En dygtig coach koster min. 800,- kr. i timen!

Nu ved du dét ...!

106581532_10223867128371243_718055006267

Jeg mødte Lene på et meget svært tidspunkt i mit liv ... Det blev også mit vendepunkt!

Lene så mig og min kerne og med største empati og menneskelige indsigt fik hun mig til at finde den kerne. Den dag i dag bruger jeg mange af de redskaber Lene gav mig. For der skal lige justeres engang imellem.

 

Tusind tak Lene!

Jeg skaber altid individuelle rammer ...

... uanset du går den direkte vej med personlige samtaler, du selv ønsker at sidde og nørde med dit fokus via online produkter eller du kæmper med stresssymptomer og har brug for hjælp til livet og hverdagen! 

20429926_10213385714826888_4155382909865

Jeg gik og tumlede med mine “start-selv planer” og talte tilfældigvis med Lene, som jeg ikke kendte på det tidspunkt, ved et socialt arrangement. Hun var utrolig venlig og meget inspirerende og jeg tog med stor glæde imod tilbuddet om at fortsætte snakken med hende nogle dage senere.

 

Hos Lene fik jeg en virkelig kvalificeret sparring og hun hjalp mig til at kunne stille skarpt på det, som var vigtigt for mig. Hun introducerede mig også for andre inspirerende mennesker og var ret vigtig i min proces.

 

Hos Lene får du et meget kvalificeret og positivt boost.

Beautiful Women

Coaching, der

kigger fremad!

Jeg samtaler med kvinder over hele verden ...
Stresscoaching

Når du ikke længere genkender og heller ikke kan hjælpe dig selv!

Online produkter

Helt personlige, hvor og hvornår det passer dig (både DIY & DWU)!

Samtaler om livet!

Vi KAN faktisk skabe mirakler på blot 3 timer (endda over telefonen)!

nadia.jpg

Lene er en utrolig imødekommende kvinde og hun er altid smilende. Hun er empatisk, begavet og meget engageret i sit job.

Lene har hjulpet mig igennem en krise, jeg havde og hun hjalp mig til at træffe det helt rette valg - faktisk det bedste valg i mit liv!

Man er altid glad, når man har talt med Lene, så kan det jo ikke være bedre, vel ?

Det bedste til dig, Lene

Kommende begivenheder

 • Hvordan ved jeg, at jeg har stress?
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Time is TBD
  Webinaret, som vil give dig klarhed!
  Lad mig fortælle dig lidt om stress ... om hvordan du opdager den, om hvordan den kan "se" ud og om hvordan du kommer videre med en følelse af kontrol, ro og tro på en ny start ... Vi tager det stille og roligt og du kan efterfølgende stille evt. spørgsmål.