Waterside Women

Velkommen til et univers for nysgerrige kvinder med hang til grin, glæde & god energi

Vi kvinder vil jo ...

Gerne inspireres, snakke om tingene og ofte også gerne lige gå dét spadestik dybere.

Egentlig både, når livet driller og vi er max udfordrede - Hvad gør andre? Hvordan kommer jeg selv udenom, igennem eller videre? Men faktisk i lige så høj grad, når noget er spændende eller når andre på denne hersens helt ud-af-boksen-agtige måde har grebet ting fuldstændig anderledes, kreativt an.

​​

Livet optager mig, særligt fortællingerne om hvordan vi hver især griber det an på. Jeg ELSKER at læse om alverdens oplevelser og life-hacks, jeg inspireres alle steder fra og jeg kan da også selv byde ind med et halvt århundredes erfaringer tilsneget en god del humør og finurlige vinkler.

 

Du skulle lige tage og læse lidt mere om, hvad du kan du få fingrene i via et medlemsskab af Klub Kvindeliv og HELE dét univers af pudsigheder, som jeg så længe har gået og glædet mig over at kunne dele med dig. Rul en tur og lad dig friste af frikvarter, egenomsorg og kvindelige inspirationer!

Jeg glæder mig til alt det gode, vi har i vente, Lene Marie

151972637_524410155204246_85860622103113

Er du "Noget for dig selv"?

Dét er jeg, ukuelig optimist! Det skal man vist være for at tro, man kan leve af at drive og inspirere til fællesskab og lækkerhed i en online kvindeklub, men hey, jeg TROR på os ... og så VED jeg en ting eller to fra mig selv, som nok ikke er meget forskellig fra dig og så mange andre skønne kvinder.

Jeg elsker min familie, mit hjem, mit "job", mine venner osv. men jeg ELSKER i den grad også mig selv!

... og tid med præcis "mig", er simpelthen guld værd for min sjæl og mit velbefindende (og dermed selvfølgelig også for alle omkring mig). 

 

Jeg er en rigtig livsstilsnyder - Jeg ELSKER at slappe af i stilhed og sysle på egen hånd, lade mig inspirere, imponere, motivere osv. Hvis det skal være max hyggeligt, gerne i selskab med med min soya kakao, min dyne og fx. et lækkert dameblad eller en god bog - dét er ganske simpelt velvære på højeste plan.

Genkender du noget i stil med dette?

Altså, jeg spørger bare ... hungrer du også nogle gange efter en varm plads i solen eller stolen med en latte, varm hyldedrik, kaffe e. lign. og så lidt velfortjent ro og tid til bare at være DIG? Lade dig føre, lade tankerne vandre, grine for dig selv samt være fuldstændig og helt aldeles på mental sparestrøm?

Så GLÆD dig til både at få og være "noget for dig selv"!

Lad mig høre ... Hvad inspireres du af? Giv besked og bidrag til at skabe Klub Kvindeliv.

Selvforkælelse, ja tak!

HVER MÅNED disker jeg op med masser af muligheder for at "give dig tid" - det betyder bla. smile, grine, klukke, men også slappe af med gode fortællinger og interviews, vække din kreativitet med forunderlige, fantastiske input, inspirere dig til måske at gå din hverdag lidt efter i sømmene, give dig rutiner af ro og velvære osv.

Min VISION er faktisk at skabe et univers, du kan søge mod, når tiden, lysten eller behovet er til det - absolut INGEN forpligtelser og dårlige samvittigheder!!!!! 

 

Det skal være et frikvarter, en mental legeplads og et univers, du kan boltre dig i, når det passer dig - Du kan springe rundt i det og altid vende tilbage igen, hvis du springer noget over - INTET bliver fjernet! Det er DIT alt sammen, når du har lysten og energien ...

Mit HÅB er, at DU vil være med til at påvirke indholdet herinde ... For det er DIN klub ... DIN og alle de andre skønne kvinder, der har ladet sig friste af frirum og frihed i hverdagen.

Klubben er tænkt således, at du kan være med på tre forskellige versioner:

  • "To go" versionen, hvor du boltrer dig på egen hånd ganske enkelt og uforpligtende, ved at modtage den månedlige inspiration og selv hygge dig med den.

  • "Come together" versionen, inkluderer "To go" og byder derudover velkommen til et fællesskab af ligesindede via klubbens lukkede facebookgruppe. I vil modtage ugentlige inspirationer.

  • "All inclusive" versionen samler ALT og sætter dertil et udelt fokus på DIG, da den oveni de andre elementer yderligere byder på en månedlig telefonisk coaching/mentoring samtale.

Klubben er DIN og min ... uanset, hvad du vælger.

Glad pige sms

To go

Når du bedst sysler alene ...

HVER MÅNED får du ny inspiration og med dét masser af muligheder for at øve "Giv dig tid" konceptet.

Det betyder bla. slappe af med gode fortællinger, vække din kreativitet med forunderlige, fantastiske input, inspireres til at gå nye veje osv.

girls-984154_1920 (1).jpg

Come together

Når du er fælles-skaber ...

"Come together" er dit deluxe PLUS medlemsskab (Inklusiv selvfølgelig også "To go" versionen)

Det er dit fællesskab, søsterskab, kvinde-netværk og så er det også fundamentet for vores top-hemmelige Facebook-gruppe "Klub Kvindeliv".

shoes-434918_1920.jpg

All inclusive

Når kun DU er i fokus!

"All inclusive" er dit unikke PLUS-PLUS medlemsskab med både syslerier og masser af fællesskab.

Du får nemlig ALT det gode fra både "To go" og "Come together" PLUS-PLUS din månedlige online samtale -100% egenomsorg til dig, der prioriterer det.

Ved fælles hjælp ...

Du har sikkert allerede spekuleret på, hvad sådan et klub-medlemsskab skal koste? Dét har jeg også.

  • Jeg har selv tidligere lært, at du skal sætte prisen højt, for at indikere din dygtighed!

  • Jeg har selv tidligere kostet omkring et par tusinde kroner i timen at tale med!

  • Jeg har selv tidligere mødt klubber, hvor startversionen ligger fra flere hundrede kroner og op!

  • Jeg har selv ikke rigtig brug for at spekulere i nogen af delene med Klub Kvindeliv - Hun er noget helt andet!

Jeg har derfor valgt en anden tilgang, nemlig at lægge prisen lavt, faktisk SÅ lavt, at alle kan være med.

Min mission er ydmyg, men også temmelig storslået. Jeg ønsker nemlig en sindsyg stor og landsdækkende spredning af klubben! Lykkedes det mig, kan jeg holde prisen lavt og gør det ikke ... Ved du hvad, dén tanke gider slet ikke strejfe mig, for jeg vender altid tilbage til troen på fællesskabet, på energien, på synergien og på at få det meste ud af livet og det skal og kan vi alle få, ved fælles hjælp.

Men tilbage til prisen ...

Den kom en dag jeg var skrupsulten og langt væk hjemmefra. Jeg slog et smut forbi Joe & The Juice og så kom tanken om min Klub Kvindeliv "To go" version ... den er sådan lidt á la en hurtig sandwich og passer det ikke meget godt med en ca. kr. 49,- for den? (Klubben er selvfølgelig pr. måned).

Så er der jo altid er dem, der også vil have en smoothie med on the side (dét ville jeg), så dét kan du naturligvis også købe til den netto sum af kr. 97,- ... eller du kan vælge begge og dertil en rigtig god "cafédate" (online samtale) med fokus på dig oveni til kr. 795,- pr. måned - Dét er billigt, når vi så igen er ovre i samtale-verdenen.

Ja, så nu er du informeret. Sådan kom nemlig min prisstrategi til verden - Sådan har jeg valgt at tænke om mit nye hjertebarn "Klub Kvindeliv" ... Hun og jeg skal give dig muligheder og lækkerier og du må hjertens gerne dele både med mig og med andre, hvad du tænker om det?

På forhånd tak for kærlige, kreative, konstruktive input