122694387_635352667146855_24338568307620

Infrarød terapi

Infrarød terapi er en behandlingsform, hvor du ligger omsluttet af et varmt tæppe, som gennemvarmer din krop med infrarøde stråler (nogen kalder det et saunatæppe). Jeg kalder det "mit magiske tæppe" for jeg er stødt på SÅ utrolig mange ting, det hjælper med og mod.

 

Jeg skrev om det en dag på Facebook og fik deraf spørgsmålet, om ikke et almindeligt tæppe hjemme i sofaen, kunne have samme effekt som "mit magiske tæppe" OG man deraf kunne spare pengene? Spørgsmålet var egentlig lidt provokerende formuleret, men det var alligevel et ret godt ét og tænk, hvis det var udbredt? Jeg må selvfølgelig bare sige, at der er KÆMPESTOR forskel! Infrarøde stråler arbejder i dybden gennem hud, væv og muskler!​​

Det er selvfølgelig altid dejligt at lægge sig på sofaen med et varmt tæppe, men har du tænkt over, at den varme du opnår dér faktisk kun er overfladisk? Prøv at bemærke det, når du hurtigt hiver dit sofa-tæppe af næste gang (du bliver hurtigt afkølet).

Med en infrarød påvirkning vil du opleve en længerevarende følelse, for med dén bliver du gennemvarm. Du sætter gang i kroppens forbrænding, udrenselsesproces samt en afspænding af hele systemet.

Alt afhængigt af dine behov og ønsker indstilles temperaturen, som altid vil være individuelt tilpasset, men som gerne ligger mellem 60 og 80 graders påvirkning opdelt i tre kropszoner. Du KAN komme til at svede ... rigtig meget og det er nu alligevel sjældent, du gør det under dit sofa-tæppe, tænker jeg.

Bonus info: Undersøgelser viser, at du kan tabe op til 600 kcal på 30 minutter (hvis dét er formålet), men det er en helt anden snak, så lad os for nu bare holde os til, at et sofa-tæppe og et sauna-tæppe er to meget forskellige ting!

Læs altid siden "Før du booker" og spørg endelig, hvis du er i tvivl. Nogle gange er der jo særlige hensyn, der skal tages højde for og jeg vil kunne give dig en logisk forklaring på, hvorfor nogle kan og andre ikke kan nyde godt af de nærmest magiske fordele tæppet tilbyder.

Obs. Infrarøde stråler er på ingen måde skadelige, men de kan være uhensigtsmæssige under særlige omstændigheder - alle er vi unikke og dét skal der tages hensyn til og vises respekt overfor!

Praktisk: Du kan parkere lige ved døren. Du køber 30 minutters velvære for kr. 300,- eller 45 minutters varm afslapning og flow for kr. 450,-. Du kan betale både med kontanter samt mobilepay. 

Jeg er også een af dem, der har været så heldig at være i Lenes kyndige hænder og som har prøvet hendes magiske varmetæppe.

En helt igennem anbefalelsesværdig oplevelse. Lutter velvære både under og efter.

Det er ikke sidste gang jeg prøver dette og selvfølgelig skal det da være hos Faber Wellness.

 

Hvis jeg kunne give 5/5 stjerner, giver jeg klart 5!! 

Anne Karina Lynæs Mathiasen, Adm. Koordinator