Ejby klinik.jpg

Hvorfor saunatæpper?

Hvorfor egentlig saunatæpper, tænker du måske? Hvis du gør, kan jeg svare dig ganske kort, for jeg er jo idémageren bag klinikken og tanken om "afspænding, flow og velvære" ...

Jeg hedder iøvrigt Lene Marie Faber, er 51 år, gift, har 3 skønne unger, arbejder som stressekspert og mønsterbryder i Lenemariefaber.com og så er jeg bosiddende med min familie i 4070 Ejby (i smørhullet mellem Roskilde, Holbæk og Frederikssund). Jeg er bla. uddannet mindfulness instruktør, coach samt kostvejleder og jeg kommer bestemt til at tilbyde tæppet indenfor fx. stressafhjælpning, men også ift. vægttab - dét glæder jeg mig meget til. 

Men ... Tanken bag anskaffelsen af det infrarøde saunatæppe var oprindelig at lindre min datter gennem hendes kræftforløb. Hvad der ikke lige lå i kortene, var at tæppet blev min redning, som pårørende. Det har nu fulgt mig, siden forsommeren 2020 og er blevet en meget selvkærlig rutine i min dagligdag - "mit magiske tæppe" kalder jeg dét, for mulighederne med det synes nærmest uanede, så jeg er kæmpe fan.

​​

Jeg har indrettet mig en lækker klinik i privaten, således at du vil opleve en helt særlig og mere personlig stemning end i normale lejelokaler. Jeg værdsætter ro, fortrolighed, rummelighed samt omsorg ... og du er hjertelig velkommen.

Læs altid siden "Før du booker" og spørg endelig, hvis du er i tvivl. Nogle gange er der jo særlige hensyn, der skal tages højde for og jeg vil kunne give dig en logisk forklaring på, hvorfor nogle kan og andre ikke kan nyde godt af de nærmest magiske fordele tæppet tilbyder.

Obs. Infrarøde stråler er på ingen måde skadelige, men de kan være uhensigtsmæssige under særlige omstændigheder - alle er vi unikke og dét skal der tages hensyn til og vises respekt overfor!

Praktisk: Du kan parkere lige ved døren. Du køber 30 minutters velvære for kr. 300,- eller 45 minutters varm afslapning og flow for kr. 450,-. Du kan betale både med kontanter samt mobilepay. 

_edited.jpg

Under min datters kræftforløb var jeg tit frustreret og bange. Det stadie hun nåede før sygdommen blev opdagen, var yderst alvorlig og mine tanker kørte i ring ift. at lægge hendes liv i fremmede menneskers hænder.

Selvom hun flyttede hjem til sjælland, var behandlingerne fortsat i Odense, hvorfor vi pendlede frem og tilbage med tæppet, som min tro følgesvend.

 

På den måde kunne jeg løbende stabilisere mit stressniveau samt give mig en tiltrængt ro på tankerne - dét helt var magisk for mig ... og er det stadig!

Lene Marie Faber, Indehaver & stressekspert