beach-1836461_1920.jpg

Gratis stresshjælp

Jeg er stor fan af fællesskaber, fordi de giver os muligheder udover det sædvanlige. Vi kan døgnet rundt trække på inspirationer, vinkler, erfaringer osv. og spørge ud i noget, der føles som en uudtømmelig kilde.

"Gratis stresshjælp" er skabt til dig, der enten har lidt for meget om ørerne, har haft for meget om ørerne eller bare dig, der tænker i forebyggelse og slet ikke orker at invitere stressfølelsen indenfor i dit liv.

Alle har vi erfaringer at dele af og jeg oplever, vi gerne gør det, når vi selv har været igennem en proces og er landet lige så fint ude på den anden side. Så glæd dig over at skønne, erfarne og omsorgsfulde mennesker over hele landet, har muligheden for at byde ind. Siden er således ikke at sidestille med professionel hjælp, men derfor kan den sagtens være både en hjælp, en inspiration og en dejlig omsorg.

Har du decideret brug for mine øjne derinde, så husk at tagge mig ved navns nævnelse.

Jeg glæder mig til at følge aktiviteten i gruppen og inviterer dig til at bruge den aktivt ... har du behov for at være anonym, så brug i stedet "brevkassen", så skal jeg hjælpe dig via gruppen helt diskret. 

De bedste tanker, Lene Marie