Brainstorming

Har I brug for at sikre

en god trivsel og altid have

hjælpen ved hånden?

Hvad siger 

den succesfulde leder?

Du skal faktisk ikke tale med særlig mange succesfulde ledere,førend du VED, at medarbejderne er firmaets vigtigste aktiv.

Jeg har uddannet mig indenfor generel trivsel og er ekspert på stressområdet.

 

Netop disse egenskaber er tidligere sat i spil ude i en lang række store danske virksomheder (ingen nævnt, ingen glemt) og det er disse, du kan vinde god gavn af med mig ved din side.

Det er altid godt med en synlig og tilgængelig stressindsats. Der kan være behov for telefonisk rådgivning eller individuelle forløb med stressramte medarbejdere - Hvert firma  - sine udfordringer og potentialer:

  • det kan være årstiderne, der sæsonudfordrer personalet (ex. revision)

  • det kan være hurtigtvoksende brancher (ex. it), som kræver en løbende tilstedeværelse

 

  • det kan være generelle beredskabstjenester (ex. hospitals- og sundhedsvæsnet), der har deres vante hverdag med uforudsigeligheder

  • det kan være Corona-påvirkede firmaer, der oplever vanskeligheder ved at medarbejderne arbejder hjemmefra

... uanset, spiller medarbejderne en væsentlig og fuldstændig uvurderlig rolle for det enkelte firmaer, så dem skal der naturligvis værnes om.

Team Meeting

En afklaring ... er altid

ét skridt nærmere målet

Go for it!

Skræddersyet & forebyggende ...

Der er sjældent kun én løsning på en udfordring bla. derfor har jeg herunder lavet nogle udkast som inspiration ... og når dét er sagt, skaber vi den idéelle kombination tilpasset præcis jeres behov.

Af samme grund finder du heller ikke nogen priser på siden hér ... jeg arbejder ikke med standardløsninger - dem fortjener ingen, der arbejder med rigtige levende mennesker ...

Når du kører abonnements-ordning, kører jeg statistik (naturligvis underlagt reglerne for tavshedspligt). Dette sikrer, at du ved, om du kommer godt nok ud i organisationen med dit hovedbudskab om at støtte dine medarbejdere. 

Obs! Min service er landsdækkende og Corona-sikret, eftersom alt foregår online via telefon eller zoomforbindelse (hvis det ønskes). Har du spørgsmål til kvaliteten af dette, så ring.

Holding Phones

Telefon-abonnement

Når det er vigtigt med hurtig handling og en direkte personlig kontakt.

Med dette tiltag køber du en service, der sikrer at nogen tager sig af dine kolleger, når behovet opstår.

 

Du køber en følelse af, at der tages hånd om trivslen, selv når kun den enkelte ved, der er et behov.

 

Rådgivningen fra min side er professionel og individuel og fra din kollegas synspunkt formodentlig dejlig uforpligtende og aflastende, eftersom den er helt og aldeles anonym.

Du laver en særaftale ift. jeres formodede behov og derfra kører et månedligt abonnement.

Stressed Woman

Trivsels-abonnement

Når der er brug for en skærpet indsats!

Det kan ske i selv det mest velmenende firma, at stressen får hevet fat i en eller flere medarbejdere ... omstændighederne kan være utallige, da vi hver især påvirkes individuelt.

Med dette tiltag køber du et abonnement, der sikrer, at der altid er adgang til kvalificeret stresshjælp.

Den enkelte får personlig, individuel stresshjælp, når behovet er der ... Samtalerne foregår online via telefonen, efter aftale, og er underlagt reglerne om tavshedspligt. 

Du laver en særaftale ift. jeres formodede behov og derfra kører et månedligt abonnement.

151972637_524410155204246_85860622103113

Et godt tilbud til dig!

Jeg er altid klar på en snak om dine behov og ønsker, hvad enten du er virksomhedsejer eller du er ansvarlig for den daglige drift af forretningen, afdelingen osv. - mennesker er mennesker, uanset!

Jeg er selv vild med abonnementer - de arbejder lidt lige som en slags forsikring, dvs. kører helt automatisk, sikrer du har setup'et i orden til når behovet opstår og så slipper du for de mere trælse hverdagssysler i form af kø, ventelid, forglemmelser osv. Var det noget for dig?

 

For store serviceleverandører kan det nogle gange være lidt tungt at vende skuden, men for et lille firma (og mig) er det knapt så omstændigt. Fleksibiliteten er i top, for jeg er vaks om at dreje rundt og gribe netop "din bold" med min online tilgængelighed.

Du behøver selvfølgelig ikke binde dig til noget fast, for det er fx. ulogisk at gå all in på en engangsoplevelse. Derfor er det også muligt, bare at gå ind i min butik og hive noget ned fra hylderne, en enkelt samtale måske, et enkelt stressforløb osv.  

Så, hvordan får du mere at vide om det praktiske?

Det gør du, når vi har snakket sammen over telefonen, du har fortalt mig om dine behov og ønsker og jeg har meldt tilbage med et aktuelt tilbud til dig ... Så enkelt er det!

De bedste hilsner

Lene Marie Faber