Faber Wellness

Jeg tilbyder at hjælpe dig med infrarød varmeterapi, da det giver alverdens gode mening ...

 

Faktisk var det lidt af et tilfælde, at jeg selv stødte på behandlingsformen, for under normale omstændigheder kunne jeg nok have tænkt, at opfindelsen her var sådan lidt TV-shop-agtig, men ...

Jeg researchede og anskaffede derfra "mit magiske tæppe", da jeg følte mig overbevist om, at det kunne hjælpe min datter. I forbindelse med en meget streng kemokur, havde hun rigtig ondt i knogler, led og muskler, foruden hendes temperaturstyring var helt ude af balance. Hun måtte dog IKKE bruge det under forløbet, men så gik jeg selv i gang (for jeg var som pårørende selvfølgelig også ret belastet).

Det viste sig hurtigt, at jeg havde mødt noget, jeg ikke anede, jeg gik og manglede i mit liv. Det afmonterede enhver uro i min krop, når jeg var bange og bekymret, og det varmede mig trygt og tæt, når jeg mere mentalt var alene med min fortvivlelse.

Jeg har sidenhen været betaget af den forskel varmen og strålerne har kunnet gøre for mine kunder både på det fysiske og mentale plan. Du er altid velkommen til at sms'e mig, hvis du har spørgsmål eller du kan kigge rundt på siden her og læse med, hvad andre har oplevet med "mit magiske tæppe".

Obs. Infrarøde stråler er på ingen måde skadelige, men de kan være uhensigtsmæssige under særlige omstændigheder - alle er vi unikke og dét skal der tages hensyn til og vises respekt overfor! Læs derfor altid siden "Før du booker" og spørg mig endelig, hvis du er i tvivl. Nogle gange er der jo særlige hensyn, der skal tages højde for og jeg vil kunne give dig en logisk forklaring på, hvorfor nogle kan og andre ikke kan nyde godt af de nærmest magiske fordele tæppet tilbyder.

Praktisk: Du kan parkere lige ved døren. Du køber 30 minutters velvære for kr. 300,- eller 45 minutters varm afslapning og flow for kr. 450,-. Du kan betale både med kontanter samt mobilepay. 

125405783_130696625183478_12895529385948

Jeg endte med at købe ét selv!

 

Jeg har i 10 år kæmpet med en fastlåsning under skulderbladene. Jeg har gået hos 3 forskellige kiropraktorer, uden held og blev derfor overrasket, da jeg faktisk efter første behandling hos Lene pludselig mærkede en lindring.

 

Selve behandlingen var fuldstændig fantastisk - Jeg fik virkelig slappet af og nydt varmen gennemstrømme samt løsne min krop - Kan VARMT anbefales!

​Nadie Bünger, Hundeadfærdsterapeut