Women Holding Hands

Er du typen, der gerne både hjælper og hjælpes af andre? Så er du en ægte fælles-skaber!

Sammen hver for sig!

Selvfølgelig vil jeg rigtig gerne inspirere dig ellers var jeg aldrig blevet selvstændig ... men jeg ved ikke alt og så har jeg ikke ubegrænset tid at dele ud af og derfor er fællesskaber FANTASTISKE!

Jeg har en grundlæggende tro på, at vi sammen kan skabe en særlig energi, en magi, der løfter (vi er jo flokdyr) ... og med Facebookforbindelsen kan vi endda være med, når og hvorfra det passer os bedst!

 

For mig personligt er FRIHED vanvittig vigtigt og jeg vælger sjældent at sætte mig fast på bestemte arrangementer eller medlemsskaber ude i den fysiske verden. Dét betyder dog ikke, at jeg ikke samtidig er et super socialt væsen, der holder utrolig meget af at være en del af et fællesskab - Dét kan man idag heldigvis være på rigtig mange måder og jeg mener at have luret én, der tilgodeser begge mine behov.

Fællesskabet står klar for dig, når du har lyst og behov 24-7 (det er iøvrigt også mere end jeg nogensinde kunne tilbyde) så der er alt at hente og naturligvis dertil rig mulighed for selv at gøre en forskel! Jeg håber, vi ses derinde og jeg håber, du vil deltage aktive, invitere aktivt og føle dig godt hjemme derinde - Mit mål er at blive landsdækkende med vores initiativ og engagement ... 

 

Let' do it! Lene Marie

Psssst, Klub Kvindeliv er også et fællesskab!

SÅ går vi, Danmark!

Jeg elsker at gå! Nogle gange sker der bare ét eller andet, som gør at jeg glemmer, hvor vigtigt, det er for mig og min følelse af velvære. Fx. er vejret dårligt, eller jeg er for træt, har hovedpine, har ramt sofaen eller noget helt fjerde, ja det var faktisk med dén tanke gruppen startede ... 

Den er tænkt som en inspiration, en motivation ... for vejret er jo aldrig rigtig dårligt (det kan faktisk forskellige ting), træthed vendes til energi med en gåtur, hovedpiner forsvinder og sofaen, ja når gruppen virker efter hensigten, så får den faktisk lov at vente!

 

Gåture kan så utrolig meget både mental og fysisk ... virkelig en ubegrænset og ganske gratis win-win! Du går når du vil, hvor du vil, med hvem du vil, hvor langt du vil, hvor hurtigt osv. Essensen er at dele og hjælpe både dig selv samt os andre på vej - Er du klar på, at vi sammen snørrer skoene og bevæger os "ud i det blå", ud på gader og stræder, ud i naturen, ud i luften ... bare ud!?

Running Shoes

Alle fællesskab og gruppeaktiviteter fra min hånd er tilknyttet min Facebook-side: 

Lene Marie Faber - @givdigtid

Find siden og gruppen / grupperne, du er nysgerrig på og ansøg om medlemsskab derfra! 

Like, Love, Share, Invite ... og hjælp mig og dig med at gøre siden og grupperne levende - af hjertet tak!

Gratis stresshjælp!

Jeg kan selvfølgelig tilbyde dig individuel, professionel stresshjælp ... men egentlig er det slet ikke sikkert, det er nødvendigt og præcis derfor har jeg skabt et fællesskab også omkring stress og de erfaringer ganske almindelige mennesker har gjort sig. Siden er således ikke at sidestille med professionel hjælp, men derfor kan den sagtens være både en hjælp, en inspiration eller en dejlig omsorg alligevel!

Vær hjælpsom, omsorgsfuld, rummelig, og aktiv med og i dine delinger, kommentarer og opslag. Gruppen vil være synlig for alle, men indholdet er privat, dvs. det kan kun ses af gruppens medlemmer og man skal anmode om medlemsskab.

Gruppen vil være knyttet til mig og min FB-side og jeg vil selvfølgelig også selv byde ind fra tid til anden, men vær obs på at "tagge" mig eller kontakt mig direkte, hvis du har brug for min opmærksomhed. Jeg glæder mig til at følge aktiviteten og står altid klar i kulissen, når behovet er der ...​

beach-1836461_1920.jpg