Time is TBD | Webinar - Fællesskab, når det er bedst.

Klub Kvindeliv - Skal du ikke med?

Vi kvinder har en hel del til fælles, altså hvis vi tør dele helt åbenhjertet ... Det tør vi i "Klub KvindeLiv", hvor du inviteres indenfor i et fællesskab af skønne kvindeligheder og masser af inspirationer - Det bliver SÅ ladylike. Er du nysgerrig?
Registration is Closed
Klub Kvindeliv - Skal du ikke med?

Tid & sted

Time is TBD
Webinar - Fællesskab, når det er bedst.

Om eventet

Er du kvinde? Er du nysgerrig på livet? Kan du lide at lade dig inspirere af andre? Tør du kigge dig selv lidt efter i krogene? Kan du lide gode fortællinger fra det virkelige liv? Vil du videre med din egen personlige udvikling (uden det koster dig en bondegård)?

Jeg ELSKER at være nysgerrig på livet! Jeg har en evne til at finde de gode fortællinger om livets svære situationer samt hvordan de ender med at skabe de vildeste indsigter - folk deler gerne og ofte helt uden jeg spørger, af deres inderste og mest dyrebare viden, det er jeg SÅ taknemmelig for!

Med rigtig mange år på bagen, ok både generelt, men jeg ville egentlig sige indenfor den personlige udvikling og i særdeleshed coaching, har jeg lært en del om den menneskelige adfærd, om forandring, vaner, udvikling osv. Lad mig fortælle dig, hvad du formodentlig ikke vil gå glip af, som vi andre kommer til at dele i den nye "Klub KvindeLiv" - Ses vi? Dét håber jeg ... jeg glæder mig allerede!

Webinaret afholdes (meget belejliget) hjemme fra din stue eller hvor du befinder dig bedst ;o)

Registration is Closed

Del denne begivenhed