actress-2868705_1920_edited.jpg

Få, månedlige, mange, korte eller lange ...

DU bestemmer.

Muligheder i massevis

Samtlige mine ydelser ligger godt gemt på siden, hvor jeg kan være allermest kreativ med mine drømme om at skabe det vildeste online univers - et sted hvor du kan mærke de skønneste kvindesus og samtidig friheden i at være dig til alle tider. Klub Kvindeliv er mit første interaktive tiltag derovre.

 

Hop derover ganske enkelt ved at følge linket herunder ... Jeg GLÆDER mig vanvittig meget til at se, hvad vi skal finde på sammen og er du i tvivl om noget, spørger du naturligvis bare.

 

Enjoy, Lene Marie

Mother and Daughter Meditating

Både min datter og jeg har besøgt Lene

Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.

Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!

Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv.