Klub Kvindeliv for dig, der vil glæde dig over spændende inspirationer hver måned!

Waterside Women

Klub Kvindeliv har et

ret lækkert motto

"Giv dig tid"

Noget for dig selv ...?

Jeg elsker min familie, mit hjem, mit "job", mine venner osv. men jeg ELSKER i den grad også mig selv og tid med præcis "mig", er bare guld værd for min sjæl og mit velbefindende!

 

Jeg er en rigtig livsstilsnyder - Jeg ELSKER at slappe af i stilhed og sysle på egen hånd, lade mig inspirere, imponere, motivere osv. fx. (hvis det skal være max hyggeligt) i selskab med med min soya kakao, min dyne og et lækkert dameblad - dét er ganske simpelt velvære på højeste plan!

Genkender du noget i stil med dette? Altså, jeg spørger bare ... hungrer du også nogle gange efter en varm plads i solen eller stolen med en latte, varm hyldedrik, kaffe e. lign. og så lidt velfortjent ro og tid til bare at lade dig føre, lade tankerne vandre og være fuldstændig og aldeles på mental sparestrøm?

Så GLÆD dig til både at få og være "noget for dig selv"!

Woman Reading with Coffee

Selvforkælelse, ja tak!

HVER MÅNED får du ny inspiration og med dét masser af muligheder for at lade dit "hjerte smile" - det betyder bla. slappe af med gode fortællinger, vække din kreativitet med forunderlige, fantastiske input, inspireres til at gå dine vaner efter i sømmene, motiveres til at gå nye veje osv.

Min VISION er at skabe et univers, du kan søge mod, når tiden, lysten eller behovet er til det.

Mit HÅB er, at DU vil være med til at påvirke indholdet herinde ... For det er DIN klub ... DIN og alle de andre skønne kvinder, der har ladet sig friste af et spiseligt frikvarter i hverdagen!

 

Klubben er tænkt således, at du kan vælge dit commitment, således at du kan enten joine:

  • "To go" versionen, hvor du boltrer dig på egen hånd ganske enkelt og uforpligtende, ved at modtage den månedlige inspiration og selv hygge dig med den

  • "Come together" versionen, hvor du er tilknyttet et fællesskab af ligesindede via klubbens lukkede facebookside. Her møder du andre skønne kvinder, der lige som du, vil kunne lytte, observere, øve, falde i, rejse sig og skabe præcis dét liv, vi hver især ønsker os med en selvkærlig tankegang og nogle (overvejende) sunde handlemønstre

  • "All inclusive" versionen, hvis vil du have endnu mere fokus på DIN mission og oveni de andre elementer yderligere ønsker en månedlig coaching/mentoring samtale.

 

Klubben er DIN og min ... 

Uhhhh, før mig straks videre til dén klub!

Lad mig høre ... Hvad inspireres du af? Giv mig besked og bidrag til at skabe Klub Kvindeliv!

Noget du ikke kan regne med ...

Jo jo, jeg ved selvfølgelig godt, at jeg burde gøre det HELT anderledes og lokke dig med alt dét, du KAN regne med, men igen, jeg er ikke som de fleste og vil ikke lægge under for en standardskabelon, for hvad man bør og skal huske ... SÅ ... Du kan simpelthen IKKE regne med hverken en skabelon, en dagsorden eller en indholdsfortegnelse med de samme månedlige elementer, bare med forskellige temaer, personer osv.! Dét er vitterligt ikke liiiige min stil ... Jeg vil have det sjovt, lave noget levende, aktuelt og selvfølgelig rigtig gerne noget, som du og de andre skønne kvinder forespørger!

Jamen, hvordan kan jeg så vide, om det overhovedet er noget for mig? Dét kan du heller ikke, overhovedet ... men hey, det bliver selvfølgelig ikke helt crazy! På den anden side skal det jo være interessant, det er super vigtigt for mig, at det bliver både læselækkert, inspirerende, uforudsigeligt, spændende, smukt og faktisk sådan rigtig noget, du kan glæde dig til hver måned!

(Ps. Min mission er også at få sindsyg stor landsdækkende spredning på klubben , for med dét vil jeg kunne ligge prisen lavt, faktisk SÅ lavt, at du vil opleve, du IKKE satser noget som helst - KUN kr. 49,- pr. måned koster "To go versionen" ... er det ikke lidt á la en sandwich på Joe&The Juice? Og så er der selvfølgelig altid dem, der også vil have en smoothie on the side ... det kan du selvfølgelig også få ... (ja, nu taler vi i metaforer, ikk'? Hæhæ, citat "den eneste ene" - ELSKER dén film!)

Jeg er helt klar på noget uforudsigeligt!
Happy Girl Texting

Klub Kvindeliv
"To go"

Til dig, der ønsker lettilgængelig lækkerhed og instant inspiration i hverdagen

To go tager dig med på dét hold, der hver måned modtager inspirationer, tips, viden, guides, DIY's osv. 


Du kan bare læne dig tilbage og kigge/læse med på månedens fokus og finurligheder - Der vil være rigeligt at grine, inspireres, imponeres, motiveres af ... SÅ du kan bare læne dig tilbage og nyde, at du har prioriteret dig selv og dit helt eget space af egenomsorg - Tillykke med din "To go"!!

Prisen på KUN 49,- kr. pr. måned (!!!) 


Med denne version kan du faktisk også FORÆRE ET GAVEKORT til én af dine kære (og til dem, der har ALT) ... for hvem vil ikke gerne være med på lidt lækkert tøsehalløj?! Det er da ret unikt og så popper glæden automatisk op hver måned i den tid, du har valgt, at din udsete skal forkæles ;o)

"To go versionen" er perfekt for mig!

 Less is more ...

Altså i hvert fald, hvis du er lidt perfektionistisk ligesom mig ... Jeg vil slet ikke fortælle dig, hvor tit jeg er blevet grebet af den fedeste, mest velmente og gennemtænkte inspiration, er hoppet med på den ... for så allerede to dage efter at drukne i alt det, der var lagt op til plus alle de associerede forventninger, jeg fik skabt til mig selv - Jeg er en idémaskine, så ting griber hurtigt om sig, med det totalt forudsigelige resultat, at jeg drukner og ikke gennemfører, pis osse!

DERFOR ... Her i Klub Kvindeliv skal det være samvittighedsfrit, forventningsreduceret, perfektionsminimeret, foruden naturigvis lettilgængeligt, læse- og layoutlækkert og virkelig overskuelig ENKELT ... dog med mulighed for ekstra, hvis tiden, lysten og energien er til den slags ... og tro mig, når først jeg får rigtig gang i det online univers, jeg drømmer om, så kommer der så rigeligt, du kan nørde med, hvis du (modsat mig) er typen, der kan håndtere det og vil mere, vildere, dybere osv.

Ok, NU vil jeg snart se den klub...!
Dancing Women

Klub Kvindeliv
"Come together"

Til dig, der ønsker at være en aktiv del af noget lidt større ... sammen hver for sig!

Til dig, der ønsker at være en aktiv del af noget lidt større ... sammen hver for sig!

 

Fællesskaber giver frihed til ikke at skulle "stå på mål" i alle situationer, til at kunne læne dig op ad andre, når energien er knap, til at være nysgerrig og inspireres af andres kreativitet, tips og idérigdom!​ Med fællesskabs-versionen kan du være "med på holdet", men i præcis dét tempo, som passer dig og mindst lige så vigtigt ... når og hvorfra det passer dig!

Du får alle lækkerierne fra "To go" versionen, men du bliver også lukket ind i den lukkede FB-gruppe, hvor vi sammen genererer en let, sjov og opløftende energi, støtter hinanden både med kommentarer samt idéer og velmente råd. Hver uge får du (og alle de andre skønne kvinder) en helt særlig inspiration, som relaterer til månedens tema. Det kan være en refleksion, en øvelse, en meditation ét eller andet spændende, jeg finder på undervejs ... Med dét har du noget at pusle med enten alene med dig selv eller måske mere åbent med dine "søstre" i gruppen. Jeg håber sådan, vi alle vil opleve en super energi ... sådan lidt ligesom, når man har været på en uddannelse eller noget, man slet ikke har lyst at tage hjem fra, man kender pludselig hinanden rigtig godt og har fået noget, man slet ikke forventede.

SÅ, hvis du holder af at være en stemme af inspiration samt elsker at følge og følges med andre ligesindede, få ugentlig inspiration i gruppen udover det samlede indhold af "To go versionen" så er du landet det helt rigtige sted !

For kun kr. 97,- pr. måned (!!!) har du hér en mulighed af de rigtig selvkærlige ... skal du med?

YES, jeg er helt klart "fællesskaber"!

Klub Kvindeliv
"All inclusive"

Uhhh, luksus, luksus, luksus ... til dig der vil have fuld pakke på klubben inkl. en personlig samtale HVER måned!

Happy Girl

All inclusive kender du nok godt fra andre festlige sammenhænge og med dét ved du præcis, hvad du kan forvente med denne version - du får nemlig både "To go" og "Come together" versionerne - hele baduljen med gruppedynamik, ugentlige inspirationer, DIY's, månedstema, interviews, fokus og finurligheder, øvelser masser af lækkerhed både til den dovne og den aktive dag!

Du kender dig selv - GODT! og du er bestemt bevidst om, hvad du vil, har lyst til og behov for. Du ønsker muligheden for at spille på samtlige tangenter ... sådan skal dét bare være!

Tidligere har du måske haft et fitnessabonnement, dyrket yoga en gang om ugen eller andet, der har gjort dig godt, men har du nogensinde tænkt på at gøre det samme for dit mentale velvære? Nå, jamen dét kan du så nu, for vi er i hvert fald derhenne ad med dette koncept OG som all inclusive medlem får du helt unikt også en 40 minutters online samtale oveni det hele - kun til DIG, 100% fokus på dine behov og ønsker, drømmer du om noget, vil du udrette noget, sidder du fast i noget, mangler du mod til noget, eller vil du et spadestik dybere i din væren med dig selv ... det kan være hvad som helst, du vil ha' mere af og det kan selvfølgelig også være du vælger at lade dig inspirere af månedens tema og sætter dét godt og grundigt på plads i dit indre skab!


Hov, du må selvfølgelig endelig fortsætte i fitness eller til yoga, det var såmænd bare for at sætte en tanke ind på at den mentale fitness (eller mental health, som den kaldes overthere) også gerne skulle på programmet, hvis du vil leve et dejligt liv i balance ... og med dét - Tillykke med dit "All inclusive membership"!!

Du får en spotpris på kun kr. 579,- pr. måned!!! så længe jeg kan følge med efterspørgslen!


Beløbet trækkes automatisk og du kan til hver en tid opsige dit abonnement pr. løbende måned.

Ja tak, jeg vælger FULD LUKSUS til mig!

Kontakt Lene Marie

Sms på mobil: +45 24911294

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Thanks for submitting!

Woman in a Field