girls-984154_1920 (1).jpg

"Come together" er for dig, der ønsker at være en aktiv del af noget lidt større ...

Hér er du PLUS-medlem

"Come together" er en legeplads særligt tilegnet dig, der er fælles-skaber. Med fællesskaber står du aldrig selv "på mål" helt alene, du er "med på holdet" i præcis dét tempo, som passer dig og mindst lige så vigtigt ... når og hvorfra det passer dig!

Du får alle lækkerierne fra "To go" versionen, men du bliver også medlem af den lukkede FB-gruppe, hvor vi sammen genererer en let, sjov og opløftende energi, støtter hinanden både med kommentarer, idéer og velmenende råd.

Hver uge får du (og alle de andre skønne kvinder) en helt særlig inspiration, som relaterer til månedens tema. Det kan være en refleksion, en øvelse, en meditation ét eller andet spændende, jeg finder på undervejs ... Med dét har du noget at pusle med enten alene med dig selv eller måske mere åbent med dine "søstre" i gruppen.

Jeg håber sådan, vi alle vil opleve en super energi ... sådan lidt ligesom, når man har været på en uddannelse eller noget, man slet ikke har lyst at tage hjem fra, man kender pludselig hinanden rigtig godt og har fået noget, man slet ikke forventede.

SÅ, hvis du holder af at være en stemme af inspiration samt elsker at både følge og følges med andre ligesindede, få ugentlig inspiration i gruppen udover det samlede indhold af "To go versionen" så er du landet det helt rigtige sted.

Sammen hver for sig ...

Image by Katherine Hanlon