mailbox-2287370_1920.jpg

Brevkassen

Denne brevkasse er tænkt som et fortroligt tillæg til den lukkede facebookgruppe "Gratis stresshjælp".

Det kan være sårbårt at spørge eller dele fra områder af ens liv, der er aktuelt udfordrede. Brevkassen er modsvaret på dette og er skabt til fortrolighed, således at dét du spørger om, bliver mellem din og min mailkorrespondance. Da brevkassen er tilknyttet fællesskabet "Gratis stresshjælp" bruger jeg indholdet, dvs. spørgsmålet, hvis jeg tror på, det kan hjælpe andre helt generelt. Lad mig give dig et eksempel:

Du har svært ved at falde i søvn om aftenen og spørger mig til råds. Jeg skriver om eller laver en LIVE i gruppen, hvor jeg deler ud af gode råd og muligheder ift. søvnproblemer helt generelt og ganske uden at komme yderligere ind på din person. 

Brevkassen er åben døgnets 24 timer, så uanset hvornår du sidder med en følelse eller et behov, kan du skrive dit spørgsmål her ... du skal vide, at dét i sig selv kan have en yderst gavnlig effekt på dit sind. Når det er sagt, besvarer jeg kun seriøse henvendelser og da min tid er nøje tilrettelagt, må du også forvente en uges svartid. 
 

Jeg glæder mig til at åbne op for nye muligheder samt en større aktivitet i gruppen -  Følg Gratis stresshjælp både på Facebook-siden, i Facebook-gruppen & på Instagram-profilen. 

Pige med læder rygsæk

"Under min første samtale med Lene forstod jeg pludselig, hvorfor netop jeg kunne gøre brug af samtaler. Hun var rigtig god til at forklare mig, at det var ment som en hjælp til selvhjælp. Så jeg har hele tiden følt mig tryg og har kunne sige ting, jeg ikke har haft mod til at fortælle andre.

Jeg havde fra starten ikke noget specifikt mål, ift. hvor jeg skulle ende, men jeg har lært mig selv meget bedre at kende og jeg kan bruge de værktøjer, jeg har tilegnet mig, så det er super fedt!

Jeg vil helt klart anbefale andre at få en snak, selvom de er i tvivlende. Jeg ved, at hvis jeg selv skulle komme i en situation, hvor jeg har brug for et spark bagi eller hænger lidt med næbet, så ville jeg ikke tøve igen, for jeg har helt klart fået det bedre med mig selv".

Med ønsket om at være anonym er fotoet lånt